Veilig naar de kapper

Bij ons in de kapsalon kunt u veilig behandeld worden. Inmiddels hebben wij, na de speciale afgesloten ruimte, ook de hele kapsalon, na een grondige verbouwing, coronaproof gemaakt. We hebben de inrichting aangepast en speciale luchtreinigers geplaatst. De complete inhoud lucht wordt nu 12 keer per uur compleet gesteriliseerd.

Toch houden we de speciaal afgesloten privéruimte beschikbaar voor behandelingen. Mocht u graag in deze speciaal afgesloten ruimte behandeld willen worden dan kunt u nog steeds telefonisch doorgeven dat u hier gebruik van wilt maken.

Behandeld worden in een speciale afgesloten veilige ruimte

Zelfs na het nemen van vele maatregelen i.v.m. het Corona virus, zijn er toch nog klanten die het heel erg eng vinden om naar de kapsalon te komen. Dit kan zijn omdat ze al lijden aan een andere ziekte en hierdoor geen risico kunnen of durven nemen of omdat ze door hoge leeftijd gewoon bang zijn. Voor al deze mensen hebben wij nu een aparte ruimte met een eigen ingang.

Deze ruimte is voorzien van een luchtbehandelingssysteem van Plasmamade. Deze Air Purifier filtert de lucht zodat zelfs virussen geen kans meer hebben. De luchtkwaliteit wordt real-time gemonitord doormiddel van de Plasmamade Sensor Pro die ook inzicht geeft in de hoeveelheid fijnstof en aerosolen die aanwezig is in de ruimte. Pas wanneer de kwaliteit van de lucht 100% schoon is zullen wij u gaan behandelen.

Deze ruimte is alleen te gebruiken door klanten met onderliggende ziekten zoals COPD, andere ernstige kwalen of extreem hoge leeftijd waardoor een bezoek aan de salon voor deze mensen een probleem is. Wanneer u gebruik wilt maken van deze ruimte moet u dit tijdens het telefonisch maken van een afspraak aangeven.

De ingang van deze ruimte zit rechts van de ingang van de kapsalon en is niet vrij toegankelijk. Omdat deze ruimte is voorzien van extreem prijzige apparatuur om de lucht schoon te houden hebben wij ervoor gekozen om deze ruimte af te sluiten. Wanneer u 5 minuten voor aanvang van de behandeling aanwezig bent, kunt u even aanbellen zodat wij de deur voor u open kunnen doen.